Genre Dangdut & Campursari

Didi Kempot – Janji Palsu

 

Intro : G A F#m Bm Em A D
G..A..F#m..Bm..Em..E..A…
D Bm
Kuping iki durung sudo rungu
G A D
Isih krungu malah tekan atiku
Em D
Naliko kowe ngucapake..
E A
Tresnamu ning ngarepku..
D Bm
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
G A D
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Em A D
Awakku nganti kuru..amargo janjimu
Em A D A
Kabeh kuwi janji palsu…..
[Reff:]
D G D
Yen kowe tresno ning opo ngalarani aku
D E A
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku..
D G D
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
D E A
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku
G D Bm
Tak enteni ning kene ora teko
Em A D A
Lungo ninggal lali keluargo..
Outro : D..F#m..G..A..D..
Em…A..F#m..Bm..
G..E..A…

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top