Genre Dangdut & Campursari

Gesang – Luntur

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Intro : Em B…..Em B
B Em ….Yen lunturo wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
B
Tekan ­tekane atine…
C B
Koyo­koyo mun sak sire dhewe
B Em
Ora sembodo mbiyene…
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B Em
Saben kepetuk tembunge…angrerepo dadio duwe’e
Am Em
Ora maido… kolomongso mung sok gawe gelo…
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono­mrene ..tiwas ­tiwas ndedhowo larane
B Em B
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe….
Int : B Em Am Em
B….Em B
B Em ….Yen lunturo wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
B
Tekan­tekane atine…
C B
Koyo­koyo mun sak sire dhewe
B Em
Ora sembodo mbiyene…
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B Em
Saben kepetuk tembunge…angrerepo dadio duwe’e
Am Em
Ora maido… kolomongso mung sok gawe gelo…
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono­ mrene ..tiwas ­tiwas ndedhowo larane
B Em E
Nanging tombo sejatine..ora liyo mung awake dhewe..

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top