Genre Dangdut & Campursari

Lusi – Memanikmu

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Mung sliramu kang dadi maniking
kalbu
Pindoretno kang katon malelo
Pawelingmu giyo tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah
sumanding
Rino wengi aku mung tansah
ngenteni
Tan kendat lan dantetesing tresno
Kang setuhu dadi tetaline
Atiku kang tansah anandang
kasmaran
Reff:
Wong kuningkap mung jroning
atiku
Asihmu kang ngrenggani
Dadi usadane aku kang nandang
bronto
Lilanono jagat mring sliramu
Tansah gandeng renteng koyo mimi
mintuno

Tak kanti hang ning gisik samudro
Lelumbaning asmoro ombaking prasetyo
Tondho anteping tresno
Sineksenku wong hanggarit
mendhung
Atiku kang wuyung yen tan
gandrung kelayuh

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top