Genre Dangdut & Campursari

Safitri & Topo Gondrong – Udang Kangen

 

Pr:
Sak tenane, aku pengen ketemu
Nanging kowe wis kadung gawe nesu
Lk:
Sak jujure, aku kangen sliramu
Jroning batin kondo jare uwis isin
Duet:
Udan kangen, pancen kangen
Basan gunung, ra biso nggo mbendhung
Pr:
Neng sajake aku wis baleh nrimo
Wis rumongso, aku wis rumongso
Nanging yen digawe loro
Ora trimo, aku ora trimo
Lk:
Yen ayu, pancen kowe sing paling ayu
Yen manis, pancen kowe sing paling manis
Nanging dudu ayune
Nanging dudu manise
Pr:
Sing keno nggo brayan sak lawase
reff:
kembali ke atas..sak tenane-

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top