Genre Dangdut & Campursari

Didi Kempot – Kasmaran

 

Am E
Yen arep crito, Karo sopo..
E Am
Yen ora crito, ko tambah nelongso..

A Dm
Oh..
Soyo suwe, kok ngene rasane..
F G
Sedino – dino ko ngatoni wae..

Am E
Yen ora sambat, wes ra kuat..
Am
Arep njalok tulung, bingung leh ku nembung..

A Dm
Nganti sok kapan, biso ngendem iki..
F E Am
Kasmaran, kenyo kang ke pati – pati..

Reff:

Dm Am
Tindak tanduke, kalem ra di gawe..
F E
Larang eseme, gregetake..

Yo ben mung ngimpi, ora popo..
Yen ati iki, biso dadi lego..

Deweke teko lan kondo yen tresno..
Piya piye aku pasrah lan lilo..

 
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top