Genre Dangdut & Campursari

Didi Kempot – Penyiar Radio

 

Suaramu Pancen Penak Dirungoke
Gawe Seneng Wong Sing Podo Mirengke
Suaramu Ora Bisa Dilaleke
Senajan Aku Mung Krungu Suarane

Penyiar Radio Aku Matur Nuwun Karo Kowe
Suaramu Kuwi Pancen Nyenengake
Penyiar Radio Aku Saben Dino Ngrungoake
Suaramu Ora Biso Dilale Ake

 
loading...
 
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top