Genre Dangdut & Campursari

Dian Sastra – Keder Balike

 

Kesiksa diri kula
difitnah laki
nuduh kula nyeleweng
karo tangga
Salah tanpa bukti kakang
ngajari rabi

*Kegila-gila tingkah
lakine kula
Durung gawe salah
dilelara
Rusak jiwa raga
Laki ora setia

Kula karo laki
Emong gawe salah
Rumasa kula ora due
wong tua

Dipegat ning laki
Sun keder balike
Beli due umah
Arep ngeprag ning sapa

Yen masih urip mimi
lan mama
Beli mungkin sengsara

Back to *

Kesiksa diri kula
difitnah laki
nuduh kula nyeleweng
karo tangga
Salah tanpa bukti kakang
ngajari rabi

Kegila-gila tingkah lakine kula
Durung gawe salah dilelara
Rusak jiwa raga
Laki ora setia

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top