Genre Dangdut & Campursari

Reny Farida – Cemeng Manggis

 

Manise yo manise,
Wong cemenge koyo manggis
Disawang sing mboseni,
Kenal pisan yo ngangeni

Lancinge podo ngelamun,
Kang dilamun membat mayun
Gregeten arep methik,
Kang dikarep nguweni unyik

reff :
Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis…[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis …[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Guyu lan eseme,
Kelantongan ring lambene
Duh eman tambah manis,
Kang sing kre-es, podo meringis

reff :
Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis…[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Aduh, aduh kang cemeng manggis..[nggis]
Kenal sepisan, ati ketepis …[pis]
Mrono mrene, lancinge nyopo
Prawan ayu, mulo anake sopo

Guyu lan eseme,
Kelantongan ring lambene
Duh eman tambah manis,
Kang sing kre-es, podo meringis

 
loading...
 
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top