Genre Dangdut & Campursari

Suliana – Wedhus

 

Intro : Em….Am…D…Em…B..
Em….Am…D….G…
B..
B Em
Mending tuku sate…timbang tuku wedhuse
Bm
mending genda’an…timbang dadi bojone
C Am
mangan sate..ora mikir mburine
B Em
ngingu wedhus..dadak mikir sukete
(*)
B Em
Mending tuku sate…timbang tuku wedhuse
Bm
mending genda’an…timbang dadi bojone
C Am
mangan sate..ora mikir mburine
B Em
ngingu wedhus..dadak mikir sukete
music: Em…Am…D…Em…
B…
[Reff:]
Em
timbang dibojo..ora ono duite
Am D
mending tak gae..genda’an wae
D
ora usah mikir sak bendinane
B Em
seminggu cukup sepisan wae
Em
mergone aku..ora kuat
Am D
yen duwe bojo..wong melarat..
D
ra mbalanjani..gawene sambat
B Em
seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..
Int : Em….Am…D…Em…B..
Em….Am…D….G…
B..
Kembali ke : (*), music, Reff
outro : Em….Am…B…Em..

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top