Genre Dangdut & Campursari

Via Vallen – Sayang

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
loading...
 

Reff:

Sayang… Opo kowe krungu…

Jerite atiku… mengharap engkau kembali…

Sayang… nganti memutih rambutku…

Ra bakal luntur tresnaku…

Tak tompo layangmu… Tak woco ngantigemeter…

Tegane… medhot tresno… Tanpo ngerti oposalahku…

Ra kroso luhku netes… neng pipiku… Atikuajur mumur…

Tresnoku yang disana… kini berakhir sudah…Terluka nasibku…

Ngertio yo nimas… Ora ono kenyo liyo…

Sing biso… kanthi siro… Panjenenganlelabuhing ati…

Saiki kok nelongso… sendu rasane… Batinkukeiris-iris…

Meh sambat kalih sinten… yen sampunmekaten… Merana uripku iki…

*

Aduh welasno nimas… aduh mesakno aku…

Aku nangis… nganti metu eluh getih putih…

Kembali ke Reff , lanjut melody
Kembali ke *, reff 2X

Percoyo opo bebujanmu… cintaku… tetap abadi…

   

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top