Genre Dangdut & Campursari

Lilin Herlina – Cidro

 

Intro : Fm …Cm.. C# D# G#
Fm Cm Fm Bb….D# G#
D#…
G# Cm …..Durung nganti garing
Fm Cm
Catu sing ning atiku
C# Cm
Tego­tegane sliramu
Fm Bbm D#
Nambahi loro batinku…
(*)
G# Cm ….Aku ora percoyo
Fm Cm
Nanging kabeh iki nyoto
C# Cm
Cetho ning ngarepe moto
Fm Bbm D# G#
Yen sliramu kuwi Cidro
(**)
Fm Cm ….Panas­ panase srengenge kuwi
C# G# …Kang nguliti awak iki
Fm Cm ….Nanging sek panas rasaning ati
Bbm D#
Nyawang kedadean iki..
Music : Fm…Cm..C#.. G#
C# Cm C# D#
G#…..D#….
[Reff:]
G# D# …..Lungo awakku seng kudu lungo
Fm Cm ….Timbang batinku keloro­loro
C# Cm ….Ra bakal awakku iki
C# D#
Bali nemoni sliramu…
G# D# ….Lilo awakku iki wes lilo
Fm Cm …Senajan loro ning jero dodo
C# Cm ….Yen pancene uwes nasibku
C# D# G#
Kudu pisahan karo awakmu
Int : C# Cm Bbm G#
Bbm Cm C# D#
G#..D#…
Kembali ke : (*), (**), music, Reff

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top