Genre Populer

Bossanova Java – Alun Alun Nganjuk

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Pr:
Lungo tak anti-anti, kapan nggonmu bali
Mecake endahing wengi, kutho nganjuk iki..
Suwelir angin wates, nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni, kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak goleki,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senadyan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Lk:
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan tho dhek, karo aku iki
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki..

reff :
Pr:
Lungo tak anti-anti, kapan nggonmu bali
Mecake endahing wengi, kutho nganjuk iki..
Suwelir angin wates, nggugah kangene ati
Opo kowe ora ngerteni, kowe tak kangeni..

Neng alun-alun tak goleki,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senadyan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

Lk:
Lali tenan tho dhek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki..
Lali tenan tho dhek, karo aku iki
Neng terminal stasiun nggonku nggoleki..

Pr:
Neng alun-alun tak goleki,
Terminal stasiun tak ubengi..
Senajan setaun taK enteni,
Tresnamu sing tak gondheli..

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top