Genre Dangdut & Campursari

Suliana – Kesuwun

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Mergo paran tah riko, kok demen nyang isun iki
Keneng paran tah riko biso welas, hang sampek gedigi
Padahal riko wis weruh, kabeh lakon hang sun liwati
Semono magih kebukak lawang ati, kanggo awak iki..

Suwun kesuwun, awak kulo gusti
Masio gedigi, magih ono hang melasi
Gedine roso, welas asih riko
Sun genggem, sun rangkul, lan sun jogo..

reff :
kembali ke atas..mergo paran tah…

 
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top