Genre Dangdut & Campursari

Dian Ratih – Kali Putih

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Angine semilir, onong pinggir kali
Ati hang suci, do ngucapno janji
Koyo beninge, banyu putih iki
Nyiram welase, sak tuluse ati

Mulo sing koyo, noring kawitane
Riko sing keneng, sun eman welase
Sumber hang bening, netepi anane
Tuluse ati, nyang endi parane

reff :
Kali putih eman, siro hang dadi saksine
Kali putih yoro, siro milio selawase
Noring kene kawitane,
Welas asih yo ring kene

Mulo sing koyo, noring kawitane
Riko sing keneng, sun eman welase
Sumber hang bening, netepi anane
Tuluse ati, nyang endi parane

reff :
Kali putih eman, siro hang dadi saksine
Kali putih yoro, siro milio selawase
Noring kene kawitane,
Welas asih yo ring kene

Mulo sing koyo, noring kawitane
Riko sing keneng, sun eman welase
Sumber hang bening, netepi anane
Tuluse ati, nyang endi parane

 
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top