Genre Dangdut & Campursari

Nella Kharisma – Ngobong Ati

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

Kuatno isun kuatno,
Ngelakoni urip koyo gedigi..
Sabendino diloro ati,
Koyo dudu laki lan rabi..

Isun lan riko akeh cobane,
Mulo wong tuwek bener omonge..
Gulo jowo rasane peru,
Gudho ciloko akehe sewu..

reff:
Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..

Isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
Katon tulus welas tibane ngapusi..
Sampek wong tuwek pesene sing sun anggepi,
Nyatane bener saiki ngobong ati..
Nyatane bener saiki ngobong ati..
Ho…ho…

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top