Genre Dangdut & Campursari

Nonik Aprilia – Getun Nganti Pikun

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

naliko pisan ketemu
esemu dadi gregeting atiku
aku ra nglegewo
siro teko kondho tresno
larane atiku iki
ora nyono lungo cidro janji
lelakon kawuri
mung tansah ngreridu ati
antuk jampi luwih manis
nadyan namung lamis
rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo
duh gusti niki kepripun
dituturi kulo mboten purun
rinten dalu nuwun
dadi getun nganti pikun
reff :
naliko pisan ketemu
esemu dadi gregeting atiku
aku ra nglegewo
siro teko kondho tresno
larane atiku iki
ora nyono lungo cidro janji
lelakon kawuri
mung tansah ngreridu ati
antuk jampi luwih manis
nadyan namung lamis
rasaku antuk tombo
ora ngiro usodo dadi memolo
duh gusti niki kepripun
dituturi kulo mboten purun
rinten dalu nuwun
dadi getun nganti pikun

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top