Genre Dangdut & Campursari

Wandra – Roso Welas

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Intro : Gm..D7..D#..Bb..Cm..Bb..
D7 Gm D D7…
Gm..D7..D#..Bb..Cm..Bb..
D7 Gm D Cm D
Gm
Bengi sun roso sepi..
F
sing koyo biasae
F
Waktu riko mageh
Bb D
nyanding isun nong kene
Cm D …..Kemulan sepi..
D# D Gm D7..D
Sakat riko sing biso ngancani..
Gm
Duh kari gedigi
F
Nggudo nong njero ati
F
Sun mesti kelangan
Bb D
wong wadon hang sun welasi
Cm D ….Roso welas iki…
D# D Gm
Sing bakal ilang sampek tekane pati
Music : Gm..F..Dm..Cm..Gm..
Gm..Dm..D#..F..Gm..
[Reff:]
Gm
Sing pungkas riko nguweni
F
Roso welas nyang awak iki
Cm Gm
Riko tego golet ganti…
Bb
Sing sanggup maning isun
Cm
Bendung banyu moto iki
D# D Gm
Opotah mulo riko sing duwe ati
Gm F
Dudu polane sun sing gelem pisah ambi riko
Cm Gm
Hang sun jaluk ojo nong ngarepe moto…
Bb Cm
Riko gandengan ambi wong lanang liyo
D# D Gm
Duh ati iki yo kariyo loro..
Int: Gm..D7..D#..Bb..Cm..Bb..
D7 Gm D D7 …
Gm..D7..D#..Bb..Cm..Bb..
D7 Gm D Cm D

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top