Genre Dangdut & Campursari

Sumiati – Gelang Alit

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Wis kelakon semene lawase
Isun yo riko kedani
Semono sun imbangi
Mulo riko kudangane ati

Segoro yo ono pesisire
Sun welas nono watese
Wedang kopi belung nongko
Raino bengi yo mung katon riko

Reff:

Yo wis kelendi maning
Saiki sewing sewangan
Kepingin kumpul maning
Tapi nono dalane, eman…

Mandaneo yo senenge ati
Ketemu ring dino mburi
Gelang alit ring deriji
Ojo lali tumekane pati

 
loading...
 
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top