Seni & Budaya

Sunan Kalijaga: Lir-Ilir

loading...
 

Jawa:

Lir-ilir, lir-ilir
Tandure wis sumilir
Tak ijo royo-royo tak senggo temanten
anyar
Cah angon-cah angon penekno blimbing
kuwi
Lunyu-lunyu yo penekno kanggo mbasuh
dodotiro
Dodotiro-dodotiro kumitir bedhah ing
pinggir
Dondomono jlumatono kanggo sebo
mengko sore
Mumpung padhang rembulane,
mumpung jembar kalangane
Yo surako… surak iyo…

 

 

Pages: 1 2

 
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top