Genre Dangdut & Campursari

Kurnia Dewi – Tondo Roso

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Apuwo srengenge madhangi dunyo
Apuwo membyat manyun ombak segoro
Iku aran tondo-tondo hang nyoto
Roso welas isun mung kanggo riko

Apuwo ulane ketutup mego
Apuwo mendhung peteng udane teko
Iku aran tondo-tondo hang nyoto
Mergo welas isun riko tinggalno

reff :

Salah tah isun nyandhingi riko
Dosa tah isun demeni riko
Naliko sing gelem mengo
Kari-kari nduwene wong liyo

Salah tah isun nyandhingi riko
Dosa tah isun demeni riko
Naliko sing gelem mengo
Kari-kari nduwene wong liyo

Apuwo ulane ketutup mego
Apuwo mendhung peteng udane teko
Iku aran tondo-tondo hang nyoto
Mergo welas isun riko tinggalno

reff :

Salah tah isun nyandhingi riko
Dosa tah isun demeni riko
Naliko sing gelem mengo
Kari-kari nduwene wong liyo

Salah tah isun nyandhingi riko
Dosa tah isun demeni riko
Naliko sing gelem mengo
Kari-kari nduwene wong liyo

Iyo wis iyo sun lilakeno
Hang sun jaluk roso rumongso
Iyo wis iyo sun lilakeno
Hang sun jaluk roso rumongso

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top