Genre Dangdut & Campursari

Suliana – Demenan Maning

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

welase isun nyang riko
keliwat tulus iklas noring dodo
donge mekar welas isun iki
riko gawe tatune ati

bengen enget paran ndane riko
sak ikine tego gawe sun loro
wujud welas hang isun belani
Pungkase riko ngeliyo ati

Reff:

Demenan maning riko demenan maning
welase liyo loro atinisun
demenan maning riko demenan maning
isun hang loro loro atinisun

wis cukup semene byaen
ngrasakne loro ati iki
mergo isun sing kuat
ndeleng riko demenan maning

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top