Genre Dangdut & Campursari

Ratna Antika – Kelayung Layung

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Am Em
ana tangis kelayung-layung
Dm G
Tangise wong kang wedi mati
Am Em
Gedhongana kuncenana
Dm G
Yen wis mati mangsa wurunga
Reff:
Am Em
Ditumpakke kereta Jawa
F c
Rodane roda manungsa
Am Em
Ditutupi ambyang-ambyang
F c
Disirami banyune kembang
Back to (*)
Am Em
Duh Gusti Allah
Am Em
Kula nyuwun pangapura
Dm G
Ning sayange wis ora ana guna
last reff :
Am Em
Ditumpakke kereta Jawa
F c
Haaa….ha.a….haeaaa….
Am Em
Ditutupi ambyang-ambyang
F c
Disirami banyune kembang

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top