Genre Dangdut & Campursari

Etik Wulandari – Konco Tani

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Ee… ibo senenge..
Konco tani yen nyawang tandurane..
Nyambut gawe..,
Awak sayah seneng atine..

Parine lemu-lemu..,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur..

reff:
Panyuwunku, tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti, mugi-mugi lestari widodo..
Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani soko guru tumerap negarane..

reff:
Parine lemu-lemu..,
Polowijo lan ugo sak wernane..
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur..

reff:
Panyuwunku, tinebehno saking sambikolo..
Sih ing gusti, mugi-mugi lestari widodo..
Sayuk rukun rame-rame,
Gotong-royong kang dadi semboyane..
Konco tani soko guru tumerap negarane..

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top