Genre Dangdut & Campursari

Etik Wulandari – Sripat Sripit

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

reff :

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top