Genre Dangdut & Campursari

Didi Kempot – Tangise Ati

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
loading...
 

Intro : Em…C…Em…C..Em…
Am..Em..B..Em…
Em B Em
Udan deres, wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wengi
Am Em
opo wis dadi..gegarising pesthi
C B Am…B…
kowe bakal cindro janji..
Em B Em
senajan uripku rekoso…
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang…yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko
int : Am….. Em..B..Em
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar…nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe.. Am Em
ora ngiro yen bakal..ngene dadine
C wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis…tak lilakake
Em B Em
Udan deres, wayahe wis wengi
Am Em
njur kelingan lungamu dek wengi
Am Em
opo wis dadi..gegarising pesthi
C B Am…B…
kowe bakal cindro janji..
Em B Em
senajan uripku rekoso…
Am Em
kabeh mau bakale tak tompo
Am Em
nuruti gedhang…yuaning roso
C B
bebrayan urip klawan ndiko
int : Am….. Em..B..Em
Am Em
Kowe lungo tanpo kabar…nganti seprene
Am B
laraning ati sing nyonggo aku dewe.. Am Em
ora ngiro yen bakal..ngene dadine
C wis wis yo wis yen ngono
C B Em
yo wis…tak lilakake

   
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top