Genre Dangdut & Campursari

Mahesa Ft. Dewi Cinta – Sing Direstui

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
loading...
 

nyawang banyu moto
hang netes ngepusi
pipin riko

sing nyejo sak benere
sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuwek
hang sing biso nompo

sing nyalahno kadung riko ngersulo
mergo nyatane isun hang ngeloro

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun isun sing ono

Tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo
uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun sing ono

   

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top