Genre Dangdut & Campursari

Rozy Abdillah – Teko’o

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Sing ono hang biso ngilangi
roso kangen nong njero ati
Sing ono hang biso ngganteni
roso welas hang sun duweni

Sing ono hang biso ngilangi
roso kangen nong njero ati

Ademe ring bengi iki
tanpo kemule ati
Riko hang isun anteni
ngusik sepine wengi

Sing ono hang biso ngilangi
roso kangen nong njero ati
Sing ono hang biso ngganteni
roso welas hang sun duweni

Riko hang sun eman
ono ring kadohan
kapan ndane biso sesandingan

Ademe ring bengi iki
tanpo kemule ati
Riko hang isun anteni
ngusik sepine wengi

Teko’o masiyo mung sedelo
ojo riko tinggalno
tulung kancanono
sing biso sun urip tanpo riko

Riko hang sun eman
ono ring kadohan
kapan ndane biso sesandingan
hooooo

Ademe ring bengi iki
tanpo kemule ati
Riko hang isun anteni
ngusik sepine wengi

 
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top