Genre Dangdut & Campursari

Riwis – Jineman Uler Kambang

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Becike opo wong urip ing ngalam ndonya…
Rugi gedhe mung ngujo hawa nafsune…
Yen digagas sing diwo urip mung sedelo…

 
loading...
 
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top