Genre Dangdut & Campursari

Vita KDI: Rontang – Ranting

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Gonjang ganjing langit katresnanku,
Atiku kang loro nemu tatu..
Aku lagu ngerti sakwise kadaluarso,
Sliramu nandur tresno marang wong liyo..

Rontang ranting batinku nelongso,
Nekat tak pandengi malah loro..
Tegane atimu nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang banjir ladhu..

reff:
Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah koyok wis kelangan arah..
Nanging atimu wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu..

reff:
Gonjang ganjing langit katresnanku,
Atiku kang loro nemu tatu..
Aku lagu ngerti sakwise kadaluarso,
Sliramu nandur tresno marang wong liyo..

Rontang ranting batinku nelongso,
Nekat tak pandengi malah loro..
Tegane atimu nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang banjir ladhu..

reff:
Uwis sak mestine bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah koyok wis kelangan arah..
Nanging atimu wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli atiku kang kebak tatu..

 
loading...
 
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top