Genre Dangdut & Campursari

Wandra – Lawang Ati

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Intro : Dm..C..Bb..F..
Gm..A..Dm..
Bb…A…
(*)
Dm
Ngamboro ning angenku
C
Tansah eling marang sliramu
Bb
Senadjan wis tak cobo
F A…
Nglalek ake jenengmu
(**)
Dm
Sing tansah tak tembangke
C
Laras kangen jero atiku
Bb
Sing tansah tak suworokke
F A..
Gending tresno ning dodoku..
(#)
Gm
Opo pancen kudu tak lilo
Dm
Mergo rabiso duweni
A
tresno sliramu…
Int : Bb..A..Bb..A..
[Reff:]
Dm
Nadjan tak tutup lawang atiku
D7 Gm
Soko kabeh crito lan tresnamu
C
Nanging soyo rabiso ngilangke
F A
Tresnaku marang sliramu…
Dm
Nadjan tak tutup lawang atiku
D7 Gm
Soko kabeh crito lan tresnamu
C
Nanging sliramu soyo kepatri
F A
Ning jero atiku…
Int : Dm…C….Bb C Dm… (2x)
Kembali ke : (*), (**), (#)
Int : Bb..A..(2x) Bb­Bb A
Kembali ke : Reff (2x)
outro : Bb..A..Bb..Dm

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top