Genre Dangdut & Campursari

Gogon & Ririt Rengganis – Bowo Langgam Ngimpi & Sripat-Sripit

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

bowo:
Ngamboro ing awang-awang
Hangelangut bebasan tanpo tepi
Narabasing mego mendhung
Miber ngideri jagad
Ngulandoro ngamboro ngunggahi gunung
Ketungkul ngumbar gagasan
Satemah ginowo ngimpi

Putri:
Sripat sripit,lembehane mrak kesimpir
Gandhes luwes, wiragane anglamlami..
Sedhet singset, besus angadi busono
Dhasar ayu, taksih kenyo tan kuciwo
Dak caketi, aduh mesem sepet madu
Ora sronto, ndak gandheng malah gumuyu
Katon bungah,kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi
lirikcampursarinan.blogspot.com

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

Sripat sripit,lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes, wiragane anglam-lami
Sedep singset, mbesus angadi busono
Dasar ayu, maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi, aduh mesem sepet madu
Nora sronto, tak gandheng malah gumuyu
Katon bungah, kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane, kabeh mau amung ngimpi

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top