Genre Dangdut & Campursari

Lastri – Kelinci Ucul

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Ngubengi kutho..,
Sakteruse, neng ndeso ndeso..
Mergo aku anggolek’i,
Sing tak tresnani, kelinciku ucul..

Lungo mangetan,
Suroboyo, terus nyang bali..
Mangulon lungo nyang bandung ora ketemu..
Terus aku nyang jakarta..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

La jebulane..,
Grusa grusu, keburu nafsu..
Wekasane montang-manting, ragate akeh
Aku dewe kang kebanting..

Jebul ora ketemu.,
Aduh klinciku, ojo mbedo aku..
Terus bali nyang semarang,
Klinciku uwus ono kandang..

reff:
kembali keatas..ngubengi kutho..

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top