Genre Dangdut & Campursari

Manthous Eling – Eling

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Tak eling eling,
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku,
Candik ayu sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu,
Sing ora nguwati
Nadyan widodari,
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

reff :
Semar sabrang,
Legog legog ning omah bingung
Jae wono sak upomo,
Wiwit iku atiku poyang payingan

Tak eling eling,
Pancen sliramu sing mara marai
Mbesok kapan aku,
biso nyanding lintang panjerino

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top