Genre Dangdut & Campursari

Didi Kempot – Dalan Anyar

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Kembang tebu sing kabur kanginan,
Saksi bisu, sing dadi kenangan..
Prasetyamu kuwi mung kiasan,
Tresnamu sak iki wis ilang..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

Reff:
Kembang tebu sing neng sawah grudo,
Ora garing senajan mongso ketigo..
Tansah eling, jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..

Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto..
Neng dalan anyar kowe karo sopo,
Neng kulon terminal kertonegoro..
Ngawi..

 
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top