Genre Dangdut & Campursari

Sangga Buana – Mari Kangen

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Ee jebul kae
kang tak anti-anti wus teka mrene
Wis rada suwe
babar pisan ora krungu kabare
Sajake rada lalen
mung tansah dadi impen

Yen pinuju nggeget lathi
eseme amerak ati

Ee mari kangen
muga-muga tansah tentrem
atiku dadi seneng
amulat netra kang tajem

Mari kangen mulat sira
netra tajem tyas jatmika

 
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top