Genre Dangdut & Campursari

Lala Moet – Podang Kuning

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..

reff:
Isuk awan ning omah wis ora krasan,
Keluyuran anggolek’i sing tak sayang..
Mubeng mubeng mider anggonku nggolek’i,
Ora kroso isuk awan nganti bengi..

Eman eman yen disayang liyo pawongan,
Keloyangan tak sawang mencok ning epang..
Kegancangan tak rindik soko kadoan,
Sarwi ngoceh dewek’e ngalih pencok’an..

E lho kae tak suwun mbok ojo ngece,
Podhang kuning agawe pikirku pusing..
Seret ireng tak sawang tambah manise,
Ibo bungah yen klakon nyandhing slirane..

Ora bakal atiku kegiwang liyan,
Yen si podhang andudut ati kepranan..
Ora mendho atiku sansoyo getro,
Sun sranani tak pikat pulute bendho..

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top