Genre Dangdut & Campursari

Didi Kempot – Ojo Lamis

 
Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.

Ojo sok gampang
janji wong manis
yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas
ora agawe cuwo

Tansah ngugemi
janjimu wingi
jebul amung lamis
koyo ngenteni thukuling jamur
ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
loro tan antuk jampi
mbok ojo amung lamis
kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
milih sawiji ngendi kang suci
tanggung biso mukti

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top