Genre Dangdut & Campursari

Etik Wijiati – Elingo Beboyo Margo

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Malem minggu kutho Solo pancen rame
Abang biru speda motor sak wernane
Pating sliwer koyo podo rebut banter
Nora bener tanpo tondo waton minger

Jo sembrono gatekno tondo ing margo
Do elingo beboyo kang nggondhol nyowo
Poro Mudo keh-akehe tanpo dugo
Dupeh bisa ora eling mring beboyo

Tumrap poro pengemudi opo wae
do nindakno lalu lintas praturane
Gambar cumplung njaban kuto wigatekno
Ojo mbambung mlebu kuto den elingo

Praturane lalu lintas sak temene
Mamrihake keslametan sopo wae
Mendhak dene yen to podo nindakake
Negarane toto harjo lan tentreme

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top