Genre Dangdut & Campursari

Bagus & Sindy – Ireng Manis

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Yen kelingan lelakonku jamane
Naliko ing pawulangan
Aku duwe konco putri grabyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno mergo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo ora biso urip bebarengan
Senadyan aku wis sumpah tetep tresno lahir batin

Mung jalaran perpisahan dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang margo
Kelingan ireng manise

 
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top