Genre Dangdut & Campursari

Bagus & Sindy – Iki Sapu Tanganku

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku
Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi
Tak puja-puji gunane dadi tambane brantane
Ya iye iya iye

Nadyan adoh yen kadulu nanging caket jroning ati
Wohing aren sela ageng ngejur patra
Mbok ya eling prasetyamu sepisanan
Gilo iki sapu tanganmu tansah dadi tali katresnanku
Terong alit mung sira tak anti-anti

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top