Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 
Genre Dangdut & Campursari

Bagus & Sindy – Iki Sapu Tanganku

 

Iki sapu tanganmu ganda arum kanggo pepelingku
Kamban mlathi mung sawiji tur dadi ati rina lan wengi
Tak puja-puji gunane dadi tambane brantane
Ya iye iya iye

Nadyan adoh yen kadulu nanging caket jroning ati
Wohing aren sela ageng ngejur patra
Mbok ya eling prasetyamu sepisanan
Gilo iki sapu tanganmu tansah dadi tali katresnanku
Terong alit mung sira tak anti-anti

 
 

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Analisis.id. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Analisis.id berhak untuk menghapus kata-kata yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

RESEP PILIHAN MYTHA

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top