Genre Dangdut & Campursari

Jack Haryanto – Putro Nuswantoro

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
loading...
 

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
yen Wis biso nyambut gawe
kudhu mlaku sak mesthine

Cup menengo ngger anakku
ojo pijer nangis wae

Anakku sing bagus dhewe
besok pinter sekolahe
cup menengo ngger anakku
sing tansah tak domo-domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Reff:
Enggal menengo anakku
welaso marang ibumu
didawuhi kudu nggugu
biso gawe mareming atiku

Adoh dununge bapakmu
ngayahi kewajiban luhur
yen wis rampung mesti kondur
nuswantoro subur makmur

   
KOMENTAR ANDA

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top