Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 
Genre Dangdut & Campursari

Nonik Aprilia – Ngujiwat

 

Duh nimas mustikaning ywang
Kang ngujiwat, Kang weh reseping ati
Tetulungo raganing sun
Kang ketaman asmara
Esem iro nyirnake lungkrah lan lesu
Ngilangke roso kang samar
Tresnaku sundul wiyati

Nglamlami ngujiwat
yen angegeti lathi anjinggit alise
sasolah bawane lencir kuning nengsemake
sinawang yen ngujiwat
pamikir tan kuwat kaya arep nekat
suwe suwe tamat bebasan anggayuh lintang
yen tengah wengi pangrasaku kaya wus sumandhing
adhuh wong kuning liringing niro kang wening
amung tansah tak lalekke nangingtrus eling
nanging trus eling wekasan pepuntonku upamane
sekar aja nganti layu
kanggo cecundhukku adhuh nimas mustikaku

 
 

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Analisis.id. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Analisis.id berhak untuk menghapus kata-kata yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

RESEP PILIHAN MYTHA

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top