Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 
Genre Populer

GamelAwan – Nelongso (See You Again cover)

 

Chorus :
Aku nelongso Mbok tinggal lungo
Ora nyongko2 yen awakmu wes raono
Namung awakmu seng ngerti aku
Seiki kon wes raono atiqu nelongso
Atiqu nelongso

Verse 1:
jo Pie kabarmu
Pirang2 taun ratau ketemu
Ket jaman SD aku wes melu ibu
Pindah kerjone nang Gersik kota baru

Jo aku isih ileng
Ileng banget pas bendino dolanan
bareng Susah seneng podo mengsem
Padang peteng mlaku bareng
Masyaallah Aku seneng senenge temen

Bridge :
Iki dino aku kepengen muleh pengen muleh nang deso
Mbaleni kenangan kenangan indah jaman iko
Tibake awakmu uwis raono

Verse 2:
Awal awal lagek kenal
nduweni kecocokan
Cocoke dadi nyaman
Nyamane dadi sayang
Sayange dadi tresnan
Tresnane deduluran

Awakmu ngerteni aku
Aku ngerteni awakmu
Masio wes tau padu
Isih iso ngguya ngguyu
Masio kene abang biru
iso bareng bareng mlaku

Bridge;
Iki dino aku kepengen muleh pengen muleh nang deso
Mbaleni kenangan kenangan indah jaman iko
Tibake awakmu uwis raono

Bridge 2:
Kan ku doakan selalu
Engkau bahagia di surga
Dan tunggulah aku
Kuingin bertemu kamu

 
 

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Analisis.id. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Analisis.id berhak untuk menghapus kata-kata yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

RESEP PILIHAN MYTHA

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top