Genre Populer

GamelAwan – Ojo Minggat (FlashLight cover)

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

verse 1:
Wes nha moro kon,
masio alon
ayo nhang muleh
ojo trus nang kono
wes nha moro kon 3x

Wong wes do ngomong
yen awakmu minggat
Ono seng ngandakno
Metu teko omah
numpak taxi ngulon, taxi ngulon numpak taxi ngulon

Chorus :
aku rangerti yen awakmu minggat
Tak kirone mung singkat
Opo ancen awakmu wes rakuat
Ngenteni rejekiku ningkat
Wes tak kandani awakmu seng sabar
Ojo mung njalok kilat
Balio mumpung aku durung kumat
Nggendengi nggoleki koe minggat
Ojo minggat 3x

verse 2 :
Kon ra nde duwek
Iki aku ndue
Kon tak keki sewu
Kon njuk limangewu
Aku randue 3x

bridge :
Why do you ninggal aku
Wes limang tahun I love u
Rino wengi ra turu
because kilangan awakmu
Riwariwi aku nggoleki
Seminggu iki ra mari mari
Wes to sri aku ra kanti
Wes ngenteni
you comeback to me

Back to reff

Sinden:
why do you ninggal aku Wes limang tahun I love u

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top