Genre Dangdut & Campursari

Nurhana – Resepsi

Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 

Yen pinuju angrawuhi ing malem resepsi
Kakung putri ngagem busono kang edipeni
Poro putri sami lenggah jejer katon rapi
Yen sinawang nganti koyo kontes widodari

*
Poro priyo lenggahe rodo adoh sak wetoro
Uthak uthik lirak lirik
Ngguya ngguyu
Mesam mesem
Sajak arep mundut lagu

Sinten niku lenggah pojok ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake kok ono sing diwedeni

ulang dari *

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top