Genre Dangdut & Campursari

Vita Alvia – Gemantunge Roso

 

mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilang

dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan

sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes duwe wong liyan
jujur seng lilo nyaw*ng
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki

sampek kapan kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mogo baen dadi jodoh mati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati

 
loading...
 

TERPOPULER

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top