Belilah VCD/DVD Asli Pada Alamat Yang Tertera pada Video.
 
Genre Dangdut & Campursari

Dhiva Vera – Nelongso Rasane Atiku

 

Rasane ati iki nelongso,
Nanging piye wis dadi garise uripku..
Wong sing tak tresnani tego mblenjani janji,
Saiki jejer karo wong liyo..

Opo salahku lan ugo opo dosaku,
Sliramu tego nglarani atiku..
Mbiyen janjimu tresno selawase,
Nyatane aku mbok tinggalne..

Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..

reff:
Nelongso atiku nelongso,
Loro atiku loro..
Sliramu tego mblenjani janji,
Nelongso loro atiku..

Nelongso roso atiku,
Kelingan marang sliramu..
Sliramu sing tak tresnani,
Tego mblenjani janji..
Tego mblenjani janji..

 
 

Disclaimer : Komentar adalah tanggapan pribadi, tidak mewakili kebijakan Analisis.id. Dilarang berkomentar berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan. Analisis.id berhak untuk menghapus kata-kata yang berbau iklan, pornografi, pelecehan, intimidasi, bertendensi suku, agama, ras, dan antar golongan.

RESEP PILIHAN MYTHA

Copyright © 2017 - Analisis.id

To Top